Enter your search terms:
Top
 

Våra tjänster

Ett kreativt tryckeri med kvalitet och flexibilitet i centrum

Duplica erbjuder dig hela produktionskedjan från idé till slutprodukt och distribution. Du får en egen kontaktperson och full insyn i produktionsflödet och tillgång till en vältrimmad produktionsapparat som ser till att dina trycksaker alltid hamnar på rätt plats – och i rätt tid. I vår kundkrets finns både små och stora företag.

Tryck & Print

Vi erbjuder ett komplett utbud av tryckeritjänster som visitkort, brevpapper, kuvert, produktblad, broschyrer, flyers, företagspresentationer, årsredovisningar m.m. Offsettryck, digital print-on-demand eller elektronisk publicering. I fyrfärg, enstaka färger eller svart/vit.

Design & Layout

Vi skräddarsyr lösningar för ditt företags ansikte utåt, din ”Corporate Identity”. För att att ni skall arbeta med rätt logotyper, rätt färger och i rätt filformat för anpassning till olika media. Vi tar fram trycksaks- och annonsoriginal, gör illustrationer, designar webbplatser, m.m.

Digital publicering

Duplica producerar webbplatser, bildspel samt text- och bildhantering för olika system över nätet.

Storformat

Vi producerar displaymaterial för mässor, utställningar, events, konferenser, show-room, kick-off, i promotionsammanhang, hotellfoajéer, och liknande. De system vi valt att arbeta med är lätta att montera, bära och transportera.

Distribution & efterbehandling

Vi kan erbjuda dig hela kedjan av efterbearbetningstjänster – eller delar av – ända fram till att trycksaken är framme hos din kund. Vi skär, hålslår, häftar, bigar och falsar. Limmar, gör blanketter och plastar in. Adresserar, kuverterar, plockar, packar och frankerar. Och om du vill – levererans till närmsta post eller annan distributör.

Bil- och fönsterdekor

Med hjälp av CAD-skuren vinyl kan vi märka bilar, butiker och kontor med alla typer av budskap. Allt från logotyper till kampanjtexter. Vi monterar hos oss eller på plats.